Sarat jeung definisi – Trading

Sarat Trading

Operasi dagang

 

Harga sabenerna mangrupakeun Quote di mana Company geus siap keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading dina Point waktu nu tangtu.

Tanya Harga teh harga di mana klien nu tiasa ngalaksanakeun hiji Operasi Trading mésér hiji Tambo Minangkabau, keur terminal dagang nu ngawenangkeun ngalakonan Trading Operasi ku Sumebarna.

otorisasi Jalma ieu hiji jalma alam atanapi yuridis resmina otorisasi pikeun ngatur atanapi ngalaksanakeun tindakan husus.

dana sadia mangrupa jumlah duit ditampilkeun dina bagian Bonus Akun Manajemén Personal Portal Akun nu bisa dibikeun ti Bonus nu rekening ka Akun Trading lajeng dipaké luyu jeung aturan ngadegkeun keur Akun Trading.

Kasaimbangan nyaéta jumlah duit dina Akun Trading nu klien urang kaasup Buka posisi hasil; Equity tina Akun Trading tempo hasil sagala posisi Closed jeung Operasi Non-Trading.

Mata Artos base nyaéta mata uang dina Mata Artos Pair nu meuli atawa dijual keur Mata Artos Quote (counter Mata Artos). Ieu di numerator dina Mata Artos Pair (mata mimiti di pasangan nu).

nawar Harga teh harga di mana klien nu tiasa ngadamel urus ngajual (mun ngajual hiji Tambo Minangkabau), pikeun terminal Trading nu ngawenangkeun ngalakonan Operasi Trading kalawan Sumebarna.

Poé bisnis mangrupakeun waktu bentang ti 06:00 ka 15:00 GMT unggal poé, iwal weekends jeung libur. Inpo nu panganyarna tentang weekends jeung libur ieu diterbitkeun dina Website parusahaan. Ieu bisa bergeser pikeun 1 jam salila usum tiris jeung usum panas waktu shift.

Libertex Login

cfd Tambo Minangkabau ieu hiji Tambo Minangkabau kalawan nu Trading Operasi ieu dipigawé tur nu dumasar kana sababaraha asset kaayaan. Hiji asset kaayaan bisa ngawengku biasa, komoditi, indeks, futures ogé objék séjén, Faktor jeung kaayaan nurutkeun daptar disatujuan ku Company nu. Informasi ngeunaan Jumlah cfd Instrumén ieu diterbitkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

Jelas Balance tina Dana - sadia pikeun dana ditarikna nu klien nu teu dipaké dina kagiatan Trading. Jumlah Hapus Balance tina Dana diitung ku Company nu luyu jeung aturan ngadegkeun ku Company nu. Informasi jumlah Hapus Balance tina Dana bisa dieusian di Personal Manajemén Akun Portal na atawa Terminal dagang.

langganan mangrupakeun jalma alam atanapi yuridis nu asup kana hiji pasatujuan jeung Company jeung konduktor Trading Operasi dina kerangka pasatujuan na Appendices na.

Akun klien urang mangrupakeun rekening husus dina Manajemén Portal Akun Personal dibuka ku Company pikeun ngajaga dana nu klien sarta ngalakonan Operasi Trading.

Posisi Closed mangrupa hasil palaksanaan sahiji bagian kadua mangrupa Trip Babak (Dagang Operasi of nutup posisi hiji).

Akun parusahaan nyaéta akun ayeuna a Company di lembaga keuangan, hiji akun (dompet) dina sistem pembayaran éléktronik ogé rekening séjén kaasup rekening of Ajen Mayar.

counter Mata Artos (Quote Mata Artos) nyaéta mata uang nu dipaké pikeun meuli jeung ngajual Base Mata Artos. Dina Mata Artos Mata Artos Pair counter ieu digambarkeun ku pangbagi a (sadetik dina Mata Artos Pair).

Mata Artos Pair (Forex) nyaeta dua currencies (Base Mata Artos na counter Mata Artos) nu ilubiung dina hiji Operasi Trading kalayan instrumen mata uang. Informasi ngeunaan Jumlah Pasangan Mata Artos anu digambarkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

dealer ieu hiji pagawe Company otorisasi mun Tanda kutip kaayaan, ngawas akurasi Trading Operasi tina Klién, cecekelan complains sarta ngajelaskeun kaayaan dagang patali ngalakonan Operasi Trading di rekening éta Klién '.

Kaadilan mangrupakeun estimasi rata tina biaya dana dina Akun Trading nu constitutes jumlah dana dina Akun Trading kaasup untung unrealized (karugian).

waktu beakna mangrupa beakna cfd Tambo Minangkabau, Stopping ngalakonan tina Trading Operasi ku asset kaayaan ayeuna sarta dimimitian Operasi Trading ngalakonan jeung salah hareup. kaping béakna pikeun tiap Tambo Minangkabau cfd nu ngadegkeun ku Company unilaterally sarta dieusian on Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

Akun éksternal klien urang mangrupakeun rekening ayeuna dina lembaga keuangan, hiji akun (dompet) dina sistem pembayaran éléktronik.

Libertex Login

Harga dibereskeun palaksanaan (Kana pamundut nu) mangrupakeun tipe palaksanaan Trading Operasi nalika klien kasebut firstly disadiakeun jeung tanda petik langsung pikeun ngalakonan Trading Operasi lajeng anjeunna atanapi manehna confirms na kahayang dirina keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading ku ngaklik kalawan harga di Terminal Trading. Saatos ngaklik dina harga nu Operasi Trading ieu boh dikonfirmasi dina server parusahaan atawa klien kasebut ditawarkeun ka menta anu tanda petik pikeun ngalakonan Trading Operasi deui.

dana ditarikna nyaeta ditarikna dana ti Akun Trading nu klien sarta maranéhanana mindahkeun kana kasebut nya rinci perbankan atanapi ka rinci perbankan of a klien urang otorisasi Jalma dituduhkeun di na atanapi pamundut ditarikna dirina.

sesela mangrupakeun parobahan harga hiji nalika Quote handap béda ti hiji saméméhna ku sababaraha (puluhan) tina pips.

Hedging (konci) ieu ngabogaan dua Buka posisi keur Tambo Minangkabau sarua dimana salah posisi anu panjang jeung lianna anu pondok.

margin awal (Syarat margin) nyaéta jaminan anu diperlukeun pikeun muka posisi hiji. Syarat margin keur unggal Tambo Minangkabau bakal dieusian on Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

palaksanaan instan mangrupakeun tipe palaksanaan Trading Operasi nalika klien nu wishes keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading ku ngaklik kalawan harga di Terminal Trading. Lamun harga hiji kénéh aktual a Operasi Trading geus dikonfirmasi. Mun hiji Quote dina Terminal dagang henteu aktual sagala beuki klien kasebut ditawarkeun harga anyar pikeun palaksanaan Trading Operasi. Hiji tawaran keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading dina harga anyar nyaeta valid salami periode waktos Limited. Klien nu wajib satuju kana hiji kamungkinan palaksanaan Operasi Trading iraha wae Harga Saleresna dina server Company urang kedah usaha nu klien urang keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading sababaraha kali (teu kurang ti 2 (dua) usaha sakaligus) jadi ditampik ku server parusahaan alatan parobahan nu Harga Saleresna dina server.

alat Financial mangrupakeun Spot Tambo Minangkabau sarta (atawa) cfd Tambo Minangkabau. Informasi ngeunaan Jumlah Instrumén ieu digambarkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

ngungkit nyaeta rasio antara volume hiji Operasi Trading sarta jumlah margin mimiti.

wates (Candak Untung) ieu mangrupa jenis anu geus ditugaskeun ka Orde bisi Orde misalna hiji disetel ka ngajual dina harga anu (meunteun) nu leuwih luhur batan laju pasar ayeuna atanapi mésér di hargana (meunteun) nu leuwih handap laju pasar ayeuna. Tujuan utama Wates pesenan téh pikeun ngajamin a palaksanaan Trading Operasi kalawan harga nu teu goréng dibandingkeun hiji dieusian dina Ordo.

log File mangrupakeun bagéan tina Terminal Trading na (atawa) nu Manajemén Portal Akun Personal dimaksudkeun pikeun ngaropéa (rekaman) data nu ditransfer ku Pihak ka silih salila minuhan pasatujuan nu liwat Terminal Trading na (atawa) nu Portal Manajemén Akun Personal. Unggal aksés ti Partéi pasatujuan ka Terminal Trading atawa Portal Manajemén Akun Personal wajib dibenerkeun dina Log File na duplicated on server parusahaan. server nu dieusian mangrupakeun sumber informasi utama jeung ditarima ku Pausahaan salaku bukti dina kasus examining kaayaan disputable dihubungkeun jeung minuhan pasatujuan ieu. Informasi ti File Log tina Server kana Company urang wajib kudu prioritas mutlak leuwih alesan sejenna lamun tempo kaayaan disputable kaasup dina hubungan jeung informasi ti File Log of Terminal sarta Trading nu klien urang (atawa) nu Portal Manajemén Akun Personal. Pausahaan cadangan nu katuhu teu ngalereskeun kanyataan aksés ti Partéi pasatujuan ka Terminal dagang atawa Portal Personal Manajemén Akun dina payil Log.

Posisi panjang geus meuli hiji Tambo Minangkabau jeung frékuénsi ékspéktasi anu harga na (ajen) bakal naek.

pisan nyaeta volume standar tina hiji Tambo Minangkabau dina hubungan anu hiji Operasi Trading anu dilakukeun. Hiji Operasi Trading bisa dipigawé pikeun sababaraha kavling atawa bagian maranéhna. The ukuran tina kavling keur unggal Tambo Minangkabau sarta jenis ti Terminal Trading bakal dieusian on Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

margin Level (equity Level) nyaeta rasio antara Equity sarta margin dibutuhkeun, digambarkeun dina persentase.

margin dibutuhkeun (Dana wengkuan, Wates) ieu jumlah hiji diblokir dina Akun Trading a klien urang pikeun miara sakabeh na (milikna) Buka posisi. Syarat margin perlu Buka posisi pikeun tiap Tambo Minangkabau anu dieusian on Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

palaksanaan pasar (Harga sabenerna) mangrupakeun tipe palaksanaan Trading Operasi nalika klien nu wishes keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading sanggeus sapuk saméméh éta hiji Operasi Trading bakal dieksekusi kalawan harga nu sabenerna dina server parusahaan (tanpa maturan Tanda kutip anyar).

pertengahan Harga mangrupakeun harga antara nawar jeung Tanya Harga di mana hiji klien bisa ngalaksanakeun hiji Operasi Trading di terminal Trading nu ngawenangkeun ngalakonan Operasi Trading tanpa Sumebarna.

multiplier nyaeta rasio antara dagang Jumlah perséntase robah di terminal Libertex sarta harga asset kaayaan, Mata Artos Base persentase harga robah. Inpo nu panganyarna tentang ukuran maksimum Multipliers pikeun tiap Tambo Minangkabau ieu diterbitkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

Operasi dagang

Operasi non-Trading mangrupa operasi mindahkeun dana ka na (atawa) nulis dana off ti Akun Trading a klien urang ogé Operasi séjén teu nyambung langsung ku palaksanaan Trading Operasi.

Buka Posisi mangrupa jumlah Tambo Minangkabau nu dibeuli (atawa dijual), teu katutupan ku diobral sabalikna (meuli) ti Instrument sarua dina jumlah anu sarua jeung (atawa) jilid; hasil tina palaksanaan sahiji bagian mimiti dagang babak-lalampahan (Dagang Operasi tina posisi lawang). Salaku hasil tina muka posisi hiji klien ngabogaan liability ka) ngalaksanakeun hiji Trading Operasi sabalikna nutup posisi nilai sarua; b) ngajaga Level margin moal kirang ti hiji ngadegkeun ku Company nu (pikeun terminal maké notasi kasaruaan ieu).

pesenan (keur ditangguhkeun Orde, wates, tingkat) nyaeta Orde kondisional a klien urang keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading upami kondisi, diatur ku klien dina Terminal Trading nu klien urang téh patepung; eta anu tersirat nu Orde misalna hiji bakal dieksekusi dina hiji waktos unspecified kapayunna luyu jeung prosés eksekusi pesenan digambarkeun ku Appendices ka pasatujuan ieu. jenis Orde sadia gumantung kana Terminal Trading dipilih ku klien nu.

titik (Pip) mangrupa salah sahiji Unit Quote signifikan pangleutikna nu 0,0001 atawa 0,01 gumantung kana Tambo Minangkabau nu. A change of a Quote pikeun 1 (hiji) Unit nu kategori SMP hartina robah pikeun 1 (hiji) Pip.

harga Feed ieu Tanda kutip runtuyan dikirim ka Terminal dagang kaasup sakabeh Tanda kutip disadiakeun ku Company nu ka Klién kana requests maranéhanana sarta sagala harga Operasi Trading sabenerna dilakukeun.

Quote Mata Artos (counter Mata Artos) nyaéta mata uang nu harga hiji Tambo Minangkabau ieu denominated. Dina Mata Artos Mata Artos Pair counter ieu digambarkeun ku pangbagi a.

nyalin mangrupakeun harga di mana hiji Operasi Trading kalawan Tambo Minangkabau bisa dipigawé.

Quote Mode (palaksanaan Tipe) nyaéta prosés teknis narima (confirming) tina harga arus jeung nyieun dagang ku klien nu. Sadia modus Quote bénten gumantung ka jenis terminal Trading na Instrumén aranjeunna ngandung sarta nu dieusian di Appendices saluyu kana Pasatujuan ieu.

direalisasikeun (tetep) Hasil Financial mangrupakeun Hasil Financial on perjalanan Babak. Hasil Financial négatip on perjalanan Babak nya leungitna klien urang, a hiji positif nyaéta untung.

Ngurilingan mangrupa gabungan dua Operasi Trading sabalikna jeung volume sarua (muka posisi hiji kalawan nutup saterusna na): mésér jeung jual saterusna atawa ngajual jeung meuli saterusna ngeunaan posisi jeung tiket sarua (ID).

Posisi pondok geus ngajual of Tambo Minangkabau expecting yén harga na (ajen) bakal turun.

Spot Instrumén anu Pasangan Mata Artos sarta logam anu ilubiung dina Trading Operasi nurutkeun aturan pasar titik. Hiji daptar Spot Instrumén anu digunakeun ku Pausahaan kasebut dieusian on Website Kompeni sarta dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

nyebarkeun nya éta selisih nu Tanya Harga jeung nawar Harga hiji Tambo Minangkabau, dinyatakeun dina pips. Sumebarna éta bisa rupa-rupa gumantung kana kaayaan pasar.

eureun Loss ieu mangrupa jenis ditugaskeun ka Orde nu klien urang bisi lamun Orde misalna hiji disetel ka ngajual dina harga anu (meunteun) nu leuwih handap laju pasar ayeuna atanapi mésér dina harga anu (meunteun) nu leuwih luhur batan laju pasar ayeuna. Tujuan utama tina gaul pesenan téh keur ngalaksanakeun hiji Operasi Trading di harga pasar ayeuna sanggeus harga Orde urang geus ngahontal ku harga hiji Tambo Minangkabau urang.

Ngeureunkeun-Out nyaéta nutup wajib posisi nu klien urang di harga pasar ayeuna lamun hiji Level ditarima tina karugian anu ngahontal. Aturan nutup wajib posisi nu klien urang bisa rupa-rupa gumantung kana Trading Terminal nu dipaké na anu dijelaskeun dina Appendices kana aturan Trading Operasi.

Ngeureunkeun-Out Level mangrupa jumlah leungitna dina Buka Posisi (posisi) tina klien ditepikeun salaku persentase nu bisi tina ngahontal micu nutup wajib Posisi nu (posisi) ku Company di harga Saleresna tanpa iber prior of klien nu. Ngeureunkeun-Out tingkat pikeun tiap Terminal Trading nu dieusian di Website Kompeni urang tur nyetel on Server parusahaan. Dina hal naon inconsistencies informasi dieusian on Server parusahaan anu lumaku.

swap mangrupakeun rollover tina hiji Posisi Buka of a klien ka poé saterusna. Orde sarta watesan swap nu ngadegkeun ku Company pikeun tiap jenis ti Terminal Trading.

kutu mangrupakeun robah minimal tina harga hiji Tambo Minangkabau. nilai husus tina ticks pikeun sakabéh Instrumén ieu diterbitkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

karcis (ID) mangrupa jumlah idéntifikasi unik nu Company nu geus dijudulan napelkeun kana sagala posisi dibuka atawa keur ditangguhkeun Order of a klien di Terminal Trading.

Libertex Login

dagang Sarat

Akun dagang nyaeta Akun a klien husus di sistem catetan buruk tina Company dipake ku eta pikeun ngajaga lagu sadaya hasil Operasi Non-Trading, hasil dagang, Buka posisi, Tarekat jeung lampah sejen tur requests of a klien nu contemplated ku pasatujuan ieu sareng Appendices na.

Poé dagang mangrupakeun waktu bentang ti 21:00:00 ka 20:59:59 (GMT), iwal weekends jeung libur. Bubuka sareng nutup waktu Poé Trading bisa bergeser pikeun 1 jam salila usum tiris jeung usum panas waktu transisi. Inpo nu panganyarna tentang weekends jeung libur ieu digambarkeun dina Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies.

Jam dagang mangrupakeun bentang waktu salila palaksanaan Trading Operasi atanapi panempatan Orde pikeun Tambo Minangkabau nya mungkin. Dagang interval keur unggal Tambo Minangkabau anu dieusian on Website Kompeni sarta disetel dina server dagang na. Inpo dagang server urang bakal lumaku bisi aya wae discrepancies. Salila Non-Trading Jam palaksanaan Trading Operasi na panempatan Orde (modifikasi) mustahil.

Operasi dagang geus operasi konversi leuwih deui-counter ku instrumen finansial dipigawé antara hiji klien sarta pausahaan dina modeu non-deliverable, i.e. hiji operasi implying meuli atawa ngajual hiji Tambo Minangkabau, dimana istilah «mésér» atanapi «ngajual» dianggap istilah teknis sakumaha euweuh alih kapamilikan hiji Tambo Minangkabau. Operasi dagang anu dilakukeun di lokasi Company urang.

Jilid Operasi dagang mangrupa jumlah Tambo Minangkabau nu mana keur dijual atawa nuju di kavling, Hijian ukuran nu pakait Tambo Minangkabau atawa jumlah dagang di mata uang tina Balance a (gumantung kana terminal Trading nu dipaké).

Terminal dagang nyaéta software husus jeung hardware, nu nyandak hiji klien mun satuju jeung Company via jaringan komputer global ngeunaan istilah jeung kaayaan Trading Operasi dieksekusi dina kerangka pasatujuan ieu ogé pikeun ngarekam istilah jeung kaayaan disatujuan signifikan, Nyetél na dibatalkeun pesenan. The Terminal Trading ngamungkinkeun pikeun nampa informasi finansial ti pasar finansial internasional, ngirim parentah pikeun Company jeung nampa confirmations sarta laporan ti Company nu. Trading The Terminalshall nyadiakeun identifikasi ti Pihak (auténtikasi nu Pihak) nu pesen bursa ogé karusiahan jeung integritas seratan kalayan bantuan diwangun-di parabot panyalindungan cryptographic. Software jeung hardware susunan dieusian kaasup informasi jeung dagang platform Libertex ogé sistim séjén dianjurkeun pikeun pamakéan ku Company pikeun kaperluan éta palaksanaan pasatujuan.

asset kaayaan mangrupa asset nu aya dina dasar hiji Tambo Minangkabau jeung nu meuli atawa dijual bari ngalakonan Operasi Trading. Kaayaan asset bisa digambarkeun ku mata uang (Mata Artos base), saham, komoditi, indeks, futures ogé objék séjén, Faktor jeung kaayaan nurutkeun daptar disatujuan ku Company nu.

Unrealized (floating, ayeuna) Hasil Financial(Floating Untung / Loss) mangrupakeun Hasil Financial pikeun Buka posisi di harga ayeuna tina Instrumén. Hasil Financial négatip pikeun Buka posisi mangrupakeun Loss floating, a hiji positif nyaéta Untung floating.

ditarikna Tipe ieu salah sahiji jenis ti Dana ditarikna disadiakeun ka klien di nya Manajemén Portal Akun Personal.

jalan ka dagang

Wawancara jeung Kepala Dinas Produk - LIBERTEX