Sarat lan ukara – Trading

Sarat Trading

Operasi Trading

 

Price nyata iku Nawar ing kang Company siap kanggo tumindak Operation Trading ing Point tartamtu wektu.

takon Price rega ing kang Klien bisa tumindak Operation Trading kanggo tuku lan Instrument, kanggo terminal Trading kang ngidini nganakake Trading Operasi karo nyebarake.

sah Person wis wong alam utawa legal resmi sah kanggo ngatur utawa tumindak tumindak tartamtu.

dana kasedhiya sing jumlah dhuwit katampil ing bagean Bonus akun Manajemen pribadi Portal akun sing bisa ditransfer saka Bonus ing Akun menyang akun Trading lan banjur digunakake miturut aturan diadegaké kanggo Akun Trading.

Balance punika jumlah dhuwit ing akun Trading ing Klien kalebu Open Positions kasil; Equity saka akun Trading ngelingi asil saka kabeh Positions Ditutup lan Operasi Non-Trading.

Currency Base iku itungan ing Currency Pasangan kang tuku utawa didol kanggo Currency Quote (counter Currency). Iku ing numerator ing Currency Pasangan (itungan pisanan ing pasangan).

bid Price rega ing kang Klien bisa nggawe transaksi ngedol (kanggo ngedol Instrument), kanggo terminal Trading kang ngidini nganakake Operations Trading karo nyebarake.

Day Bisnis wektu span saka 06:00 kanggo 15:00 GMT saben dina, kajaba akhir minggu lan preian. Informasi paling anyar babagan minggu preian wis diterbitake ing situs web perusahaan kang. Sampeyan bisa pindah kanggo 1 jam sak mangsa panas lan wektu shift.

Libertex Login

CFD Instrument iku sawijining Instrument karo kang Trading Operation wis conducted lan kang adhedhasar sawetara Asset ndasari. Lan Asset ndasari bisa kalebu Enggo bareng, komoditas, indeks, berjangka uga obyek, faktor lan kahanan miturut dhaptar disetujoni dening Company. Informasi bab nomer CFD Instrumen wis diterbitake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Clear Balance saka Dana - kasedhiya kanggo dana total kang Klien ora nggunakake ing kegiatan Trading. Jumlah Clear Balance saka Dana wis diwilang dening Company miturut aturan diadegaké dening Company. Informasi ing jumlah Clear Balance saka Dana bisa kasebut ing pribadi Management akun Portal lan utawa Terminal Trading.

klien iku wong alam utawa hukum sing lumebu menyang Agreement karo Company lan ngayahi Trading Operasi ing framework saka Agreement lan apendiks sawijining.

Akun Klien iku akun khusus ing Management Portal akun pribadi dibukak dening Company kanggo tetep dana Klien lan nganakake Operations Trading.

Posisi Ana punika asil dilaksanakake sisih liya saka Trip Round (Trading Operation nutup posisi).

Akun perusahaan iku akun saiki Company ing institusi financial, akun (wallet) ing sistem pembayaran elektronik uga akun liyane kalebu akun saka Agen Anggota.

counter Currency (Quote Currency) iku itungan kang digunakake kanggo tuku lan sade Base Currency. Ing Currency Currency Pasangan Counter dicekak denominator a (keloro ing Currency Pasangan).

Currency Pasangan (FOREX) loro duit (Base Currency lan Counter Currency) kang melu ing Operasi Trading karo instrumen itungan. Informasi bab nomer Pasangan Currency dituduhake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Bakul wis pegawe Company sah kanggo Quotes negara, ngawasi akurasi Trading Operasi saka Klien, nangani complains lan nerangake kahanan sing gegandhengan karo dagang kanggo nganakake Operations Trading in akun ing Klien '.

Equity iku ngira bobot saka biaya dana ing akun Trading kang dadi jumlah dana ing akun Trading kalebu MediaWiki unrealized (mundhut).

mati iku sawijining Mati saka CFD Instrument, Nolak ngleksanakke Trading Operasi karo Asset ndasari saiki lan miwiti Operasi Trading nganakake karo kang sabanjuré. tanggal mati kanggo saben Instrument CFD sing ditetepake dening Company unilaterally lan kasebut ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Akun njaba Klien iku akun saiki ing institusi financial, akun (wallet) ing sistem pembayaran elektronik.

Libertex Login

Rega Telpon Execution (Senadyan panyuwun) jinis execution Trading Operations nalika Klien wis sepisanan kasedhiya karo kuotasi langsung kanggo nganakake Trading Operation banjur utawa dheweke nandheske kang pesenan dheweke kanggo tumindak Operation Trading kanthi ngeklik ing rega ing Terminal Trading. Sawise ngeklik ing rega ing Operation Trading wis salah siji dikonfirmasi ing server Company utawa Klien wis ana kanggo njaluk kuotasi kanggo nganakake Trading Operation maneh.

dana Total punika total dana saka akun Trading ing Klien lan sing nransfer kanggo dheweke utawa rincian banking utawa kanggo rincian banking saka klien kang Sah Person dituduhake ing utawa request total dheweke.

Gap owah-owahan saka rega nalika Quote ngisor bedo saka siji sadurunge dening saperangan (puluhan) saka MK.

hedging (kunci) wis ganep Open Positions kanggo Instrument panggonane siji posisi dawa lan liyane short.

Margin Initial (Requirements wates) punika tambahan sing dibutuhake kanggo mbukak posisi. Requirements wates kanggo saben Instrument bakal kasebut ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Execution cepet jinis execution Trading Operations nalika Klien ing kapengin tumindak Operation Trading kanthi ngeklik ing rega ing Terminal Trading. Yen rega isih nyata a Operation Trading wis dikonfirmasi. Yen Nawar ing Terminal Trading ora nyata apa liyane Klien wis ana rega anyar kanggo eksekusi Trading Operation. Siji tawaran kanggo tumindak Operation Trading ing rega anyar iku bener sak periode wektu Limited. Klien bakal setuju kanggo bisa execution Operation Trading ing sembarang Price satemene ing server perusahaan kang kudu usaha Klien kanggo tumindak Operation Trading bola-bali (ora kurang saka 2 (kalih) usaha ing saurutan) katampik déning server Company amarga owah-owahan ing Price satemene ing server.

instrument Financial punika Spot Instrument lan (utawa) CFD Instrument. Informasi bab nomer Instrumen dituduhake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

pengaruh rasio antarane volume Operation Trading lan jumlah wates Initial.

Limit (njupuk Profit) wis jinis kang diutus menyang Order in cilik Order kuwi disetel kanggo ngedol ing rega (rate) kang luwih dhuwur tinimbang tingkat pasar saiki utawa kanggo tuku ing rega (rate) kang luwih murah tinimbang ing tingkat pasar saiki. Tujuan utama saka Limit Pesenan iku kanggo njamin eksekusi Trading Operation ing rega sing ora Samsaya Awon saka siji kasebut ing Ordo.

Mlebu Gambar minangka bagean saka Terminal Trading lan (utawa) Manajemen Portal akun pribadi dimaksudaké kanggo mbenakake (ngrekam) data ditransfer dening para pihak kanggo saben liyane sak kasenengan Agreement liwat Terminal Trading lan (utawa) Portal Management akun pribadi. Saben akses Partai Agreement ing Terminal Trading utawa Portal Management akun pribadi bakal tetep ing Log File lan Samarinda ing server perusahaan kang. server kasebut sumber informasi utama lan ditampa dening Companies minangka bukti ing cilik saka mrikso kahanan disputable karo kasenengan saka Agreement iki. Informasi saka Gambar Log saka server perusahaan kang bakal duwe prioritas Absolute liwat argumen liyané nalika ngelingi kahanan disputable kalebu ing hubungan kanggo informasi saka Gambar Log Terminal lan Trading ing Klien (utawa) Portal Management akun pribadi. Perusahaan cadangan hak ora ndandani kasunyatan saka akses Partai Agreement ing Terminal Trading utawa Portal pribadi Management akun ing Gambar Log.

Posisi Long wis tuku Instrument karo pengarepan sing menehi rega (Nilai) bakal tangi.

Lot iku volume standar saka Instrument ing hubungan kanggo kang Operation Trading wis conducted. Salah Operation Trading bisa dilakokaké kanggo sawetara persil utawa bagéan sing. Ing ukuran saka persil kanggo saben Instrument lan jinis Terminal Trading bakal kasebut ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

wates Level (Equity Level) rasio antarane Equity lan wates sing dibutuhake, ditulis minangka persentasi.

wates sing dibutuhake (Dana Reserved, wates) wis jumlah sing diblokir ing akun Trading klien kanggo njaga kabeh kang (dheweke) Open Positions. Requirements wates perlu kanggo Bukak Positions kanggo saben Instrument sing kasebut ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Execution Market (Price nyata) jinis execution Trading Operations nalika Klien ing kapengin tumindak Operation Trading Duwe sarujuk sadurunge sing Operation Trading bakal kaleksanan ing rega kang nyata ing server perusahaan kang (tanpa aturan Quotes anyar).

Mid Price rega antarane Bid lan Takon Prices ing kang klien bisa tumindak Operation Trading in terminal Trading kang ngidini nganakake Operations Trading tanpa Nyebar.

multiplier rasio antarane perdagangan jumlah persentasi owah-owahan ing terminal Libertex lan rega Asset ndasari, Currency basa persentasi rega owah-owahan. Informasi paling anyar babagan ukuran maksimum multipliers kanggo saben Instrument wis diterbitake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Operasi Trading

Operasi Non-Trading iku sawijining operasi transfer dana kanggo lan (utawa) nulis dana mati saka akun Trading klien kang uga Operations liyane ora disambungake langsung karo eksekusi Trading Operasi.

Open Position iku jumlah Instrument dituku (utawa didol), ora dijamin dening sale ngelawan (tuku) saka Instrument padha ing jumlah padha lan (utawa) volume; asil execution saka pérangan pisanan saka perdagangan babak-trip (Trading Operasi saka posisi opening). Minangka asil mbukak posisi klien wis hukuman menyang) tumindak Trading Operation nalisir nutup posisi Nilai padha; b) njaga Level wates ora kurang saka siji diadegaké dening Company (kanggo terminal nggunakake pemanggih iki).

supaya (Pending Order, Limit, level) iku ordo saratipun klien kang tumindak Operation Trading manawa kondisi, Nyetel dening Klien ing Terminal Trading ing Klien sing ketemu; iku diwenehake sing Order kuwi bakal kaleksanan ing wektu unspecified ing mangsa ing sesuai karo proses execution Pesenan diterangake dening apendiks kanggo Agreement iki. jinis Order sing kasedhiya gumantung menyang Terminal Trading milih dening Klien ing.

Point (Pip) iku salah siji saka unit Quote wujud cilik kang 0,0001 utawa 0,01 gumantung ing Instrument ing. A-owahan saka Nawar kanggo 1 (siji) unit saka kategori junior tegese owah-owahan kanggo 1 (siji) Pip.

price Feed wis Quotes seri dikirim menyang Terminal Trading kalebu kabeh Quotes diwenehake dening perusahaan ing Klien marang panjalukan lan kabeh prices of Operations Trading bener conducted.

Quote Currency (counter Currency) iku itungan kang rega saka Instrument wis denominated. Ing Currency Currency Pasangan Counter dicekak denominator a.

Quote rega ing kang Operation Trading karo Instrument bisa dilakokaké.

Quote Mode (execution Koleksi) proses technical nampa (nyantosakaké) saka rega saiki lan nggawe perdagangan dening Klien ing. Kasedhiya Modes Quote beda-beda gumantung ing jinis terminal Trading lan Instruments padha ngemot lan kasebut ing apendiks cocog kanggo Agreement iki.

Sadar (Telpon) Result Financial punika Result Financial lelungan Round. Result Financial negatif ing lelungan Babak mundhut Klien, siji positif MediaWiki.

Trip Round iku kombinasi rong Operations Trading nalisir karo volume padha (mbukak posisi nutup sakteruse sawijining): tuku karo sade sakteruse utawa sade kanthi tuku sakteruse gegayutan posisi karo Ticket padha (ID).

Posisi short wis laris Instrument dikarepake sing menehi rega (Nilai) bakal mudhun.

Spot Instruments sing Pasangan Currency lan logam kang melok Trading Operations miturut aturan saka pasar titik. Dhaptar Spot Instrumen digunakake dening perusahaan kasebut ing situs Company lan ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

nyebar punika prabédan antarane Takon Price lan Bid Price saka Instrument, ditulis ing MK. Nyebar bisa beda-beda gumantung kahanan pasar.

Stop Loss wis jinis diutus kanggo Ordo Klien cilik yen Order kuwi disetel kanggo ngedol ing rega (rate) kang luwih murah tinimbang ing tingkat pasar saiki utawa kanggo tuku ing rega (rate) kang luwih dhuwur tinimbang tingkat pasar saiki. Tujuan utama saka Stop Pesenan iku kanggo tumindak Operation Trading ing rega pasar saiki sawise rega Order kang wis ngrambah dening rega lan Instrument kang.

Stop-Metu punika nutup prentah saka posisi ing Klien ing prices pasar saiki nalika Level rahmaté losses wis ngrambah. Aturan nutup prentah saka posisi ing Klien bisa beda-beda gumantung Trading Terminal digunakake lan sing diterangake ing apendiks menyang aturan saka Trading Operasi.

Stop-Metu Level iku jumlah mundhut ing Bukak Position (positions) saka klien ditulis minangka persentasi kang ing cilik saka sik njongko memicu nutup prentah saka Posisi ing (positions) dening Company ing rega satemene tanpa kabar sadurunge Klien ing. Stop-Metu Tataran kanggo saben Terminal Trading sing kasebut ing situs Company lan nyetel ing server perusahaan kang. Ing cilik saka sembarang inconsistencies informasi kasebut ing server perusahaan kang dianggep bener.

pertukaran punika rollover saka Position Open saka klien kanggo dina sabanjuré. Ordo lan istilah saka pertukaran sing diadegaké dening Company kanggo saben jinis saka Terminal Trading.

obah owah-owahan paling tithik rega saka Instrument. angka tartamtu saka Ticks kanggo kabeh Instrumen wis diterbitake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Ticket (ID) iku nomer idhentifikasi kang Company wis anduweni hak nemtokake marang posisi kabuka utawa Pending Order klien ing Terminal Trading.

Libertex Login

Trading Katentuan

akun Trading iku akun klien khusus ing sistem rekaman tetep saka Company digunakake dening iku kanggo tetep nglacak kabeh asil Operations Non-Trading, asil dagang, Open Positions, Pesenan lan tumindak liyane lan panjalukan saka klien sing nyeksèni perjanjèn iki lan apendiks sawijining.

Day Trading wektu span saka 21:00:00 kanggo 20:59:59 (GMT), kajaba akhir minggu lan preian. Ing mbukak lan nutup wektu Day Trading bisa pindah kanggo 1 jam sak mangsa panas lan wektu transisi. Informasi paling anyar babagan minggu preian wis dituduhake ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok.

Jam Trading punika span wektu sajrone execution Trading Operations utawa panggonan seko Order kanggo Instrument bisa. Trading interval kanggo saben Instrument kasebut ing situs Company lan nyetel ing server dagang. Alexa Trading server kang bakal dianggep bener ing cilik ana apa racocok. Sak Non-Trading Jam execution Trading Operasi lan panggonan seko Order (modifikasi) mokal.

Operasi Trading wis operasi konversi liwat-ing-counter karo instrumen financial dileksanakake antarane klien lan Company ing mode non-deliverable, i.e. operasi nggambarake tuku utawa sade lan Instrument, ngendi istilah «tuku» utawa «sell» dianggep istilah technical minangka ana transfer kepemilikan saka Instrument. Operasi Trading sing conducted ing lokasi Company kang.

Volume Operation Trading iku jumlah Instrument kang lagi didol utawa tuku ing persil, satuan ukur saka cocog Instrument utawa jumlah perdagangan ing itungan Balance a (gumantung ing terminal Trading digunakake).

Terminal Trading piranti lunak khusus lan hardware, sing mbisakake klien kanggo setuju karo Company liwat jaringan komputer global gegayutan istilah lan kondisi Trading Operations kaleksanan ing framework saka Agreement iki uga kanggo ngrekam syarat lan kahanan disetujoni wujud, Nyetel lan mbatalaké pesenan. Ing Terminal Trading ngidini kanggo nampa informasi financial saka pasar financial internasional, ngirim instruksi kanggo Company lan nampa confirmations lan lapuran saka Company. Trading ing Terminalshall nyedhiyani identifikasi miturut (bukti asli saka para pihak) sing pesen exchange uga rahasia lan integritas pesen karo bantuan saka dibangun ing pribadi pangayoman cryptographic. Lunak lan keras mranata kasebut kalebu informasi lan dagang platform Libertex uga sistem liyane dianjurake kanggo berkas dening perusahaan kanggo tujuan eksekusi Agreement.

Asset ndasari punika bondho kang ing basa saka Instrument lan kang tuku utawa didol nalika nganakake Operations Trading. Ndasari Asset bisa dituduhake dening itungan (Currency Base), saham, komoditas, indeks, berjangka uga obyek, faktor lan kahanan miturut dhaptar disetujoni dening Company.

unrealized (ngambang, saiki) Result Financial(Ngambang Profit / Mundhut) punika Result Financial Bukak Positions ing prices saiki Instruments. Result Financial negatif kanggo Open Positions punika mundhut Ngambang, siji positif iku Profit Ngambang.

total Koleksi salah siji jinis Dana Total kasedhiya kanggo klien ing dheweke utawa Management Portal akun pribadi.

cara kanggo perdagangan

Interview with Kepala Dinas Product - LIBERTEX